• KATONA SÁNDOR

  Telefon: +36-20/495-31-14
  Email: katona@kismarosvillanyszereles.hu

 • NYITVATARTÁS

  H-P: 8-00 – 18-00
  SZ: Telefonos ügyelet. 8-00 – 12-00

 • Cím:

  2623 Kismaros, Sárgarigó utca 14/B

“A villanyszerető villanyszerelő”

 

2002 óta foglalkozok uszodatechnikával, imádom a szakmát és hivatásként tekintettem mindig is rá és épp így vagyok a villanyszerelésekkel is.
Természetesen, aki itt a környékben medencést keres állok a rendelkezésére / www.k-m.hu / Társszakmaként sok villanyszerelési feladatot, vezérléseket készítettem ipari és lakossági szférában, majd képesítést is szereztem ezen szakmából is.
Amint Kismaroson és környékén híre ment, hogy villanyszereléssel foglalkozok rengeteg megkeresést kaptam kisebb – nagyobb munkákra. Az elvégzett munkák után pedig mindenki szorgalmazta, hogy tegyem jobban közzé szolgáltatásom. Kismaroson élek és célom az igényes munka mellett azzal a tudattal dolgozni, hogy emberibb és családközpontibb élhetet élhetek. Ezt a medencés szakmában sajnos ritkán tudtam megvalósítani. Célom, ha helyi villanyszerelési munkáról van szó megtalálható és elérhető legyek mindenki számára és jusson eszébe, hogy A kismarosi villanyszerelő lehet számára a megoldás. Természetesen többször felmerül olyan feladat amelyhez a munka jellegéből adódóan nagyobb létszám szükséges.  Az elmúlt évek alatt sikerült kialakítani 3-4 főből álló, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatot.

Mai rohanó világunk inkább szétszakít mindenkit, minthogy összekovácsolná a szükségszerűen felmerült kereslet-kínálat halmazt. Nagyon kevés olyan kivitelezőt ismerek kinek az élete nagy része nem az utazással telne. Ez persze hosszú távon hatással van a családunkra, barátainkra és a szűkebb társadalmi közösségünkre.
Magánemberként vásárlásaimkor próbálom előnyben részesíteni a helyi erőket. Szerintem, ha sokaknak a szűkebb környezetükben fellelhető vállalkozók elégítik ki a felmerült igényeiket, akkor a szűkebb infrastruktúra biztonságosabb, rugalmasabb és problémamentesebb kivitelezést, talán így élhetőbb életet eredményez.

Röviden, ha villanyszerelés akkor megoldás: A kismarosi villanyszerelő.